Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitsamma


det är helt galet
när man tänker på
vad du kunde ha fått

du som en drottning
och då snackar jag inte om
att jag är kung eller nåt

har inget underbart slott

men det är väl
underförstått

skulle vilja ha dig
fylld av mig
som din mun är med spott

vi hör ihop
oskiljaktiga
lite som alfa och omega

du som solen
i mitt universum
jag roterar
kring

bubblorna i
mousserande vin

det vill säga
OM
vi hade förblivit
odelade

visste hela tiden
vad jag ville

men du
du stod bara och velade

ett trevande
letande

efter någon annan

du tog den första
du hittade
och jag tog
mig för pannan

vad fan han!?

brydde mig inte
kunde inte bry mig mindre

men lite bättre kan du
han är ju som en
sol-och-vårare
på en sandstrand

hahaha
ingenting som Staffan

näe, just det ja
det var väl precis
det du ville

hitta en charmig
kul kille

som kan skoja till det
med ett par fula briller

en svärmorsdröm
en clean-cut
som är snabb på
att diska

inte kommer för fort
och inte har tics
där han viskar
eller visslar

trots att det är diskret

ingen som vistas
på toan för
att få lite avskildhet
få vara lite ifred

näe du vill ju ha
nån utan egentlig
identitet

nån som är helt vanlig

inte har anletsdrag
som från en konstant
begravning

ingen halv-galning
personlighetskluven
med ett kriminellt
förflutet

skum i huvet
som suger av en luger
på lördagskvällarna

jag känner dig
så jag vet vad du vill ha

till mat
vet vad du blir
pilsk av

men vad som finns kvar
är ju uppenbarligen
inget för mig

jag tillhörde dig
skulle ha gjort
vad som helst för
att få dig att stanna

skulle ha dött för dig
bland annat

anammat
alla dina åsikter

som klister
dina fördelar och brister

men den här texten
handlar om
vad som kunde
ha varit

om du inte hade dragit
om du valt att vara
en halv-galnings tjej

va' med mig
bli mamma
igen

slagits för ett liv tillsammans

du vet
det hade kunnat bli
vi annars

men det blev inte vi
så skit samma













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-07 15:46



Bookmark and Share


  dubbelve
Åh hå hå, skit vad du är bra. Du är verkligen begåvad!
2012-01-21

  LenaJohansson VIP
mkt bra...kul
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP