Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vänskapen jag aldrig tar för givet.


Hata en sekund, älska en minut (Tack och förlåt)

Hon slog mig med öppen handflata.
Hon skrek med gäll röst och stora bokstäver.

Hon kallade mig "jävla fitta"
Hon sade att jag inte förstod

Hon viftade bort mig
Hon tog ett djupt andetag

Hon höll min hand hela vägen
Hon släppte mig aldrig


"Tack och förlåt"


- Itsari




Fri vers av Itsari
Läst 763 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-03 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari