Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan rädsla

Idag tänkte jag
på den första
mellan dig och mig

Vem vet om den existerar eller icke
i framtidens sköte

Idag skrämde den mig inte

Idag kändes den bra
med virvlar i magen
och ett leende

Vem vet om den kommer finnas
om den blir verklighet.........


..... men tanken känns bra
just nu




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 16:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En spröd text - gillar skarpt
2012-01-08

  Ronny Berk
väl framförd känsla av framtids förhoppningar; redan rubriken skingrar tvivel...
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen