Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 5

Blå himmel och sol
het kvinna i blus och kjol
dyker ner i pool.




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 592 gånger
Publicerad 2004-07-29 13:19



Bookmark and Share


    Agneta VIP
den också... Mycket bra
2004-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg