Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föralltid

Din rädsla skrämmer
Men känslorna brinner, brinner för oss

När dina dagar är gråa, finns jag hos dej
bekymmer tunga som sten och löften så svåra

Trösten når inte enda fram, men lockar ändå skratten
skratten som sakta sprider leenden
sprider glittrande ögon...

min famn står öppen för dej, nu och föralltid
för kärleken har inga gränser...inga avstånd...

Längtan så svår och osynliga tårar...
tårar som betyder sorg
tårar som betyder glädje

Hjärtat slår hårdare, slår snabbare...
även om du inte ser mej, så finns jag hos dej...





föralltid...







Fri vers av Luma
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma