Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattligt frustrerad efterlysning för att förhindra förfrysning ...


Finns du?


IQ
SQ
EQ

i harmonisk samvariation
är attraktivt
att få lära känna nära

Men förutan

6Q

därtill
i spontant variabel situation

är du ingen jag önskar få
vakna så där alldeles
nära, nära tätt intill!

 

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-01-20 02:28



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
gillar dina förkortningar och röda tråden i sig
är sann
men samtidigt något jag egentligen inte vill erkänna
2006-01-30

  Ms Lovecraft
Blir glad av det här! Juste med "IQ, SQ, EQ" - ibland säger förkortningar mer än ord.
2006-01-21

  MonaLisa
Viktiga egenskaper! (personligen skulle jag önska humor också) *ler* Ja, min vän, det är ganska svårt att hitta rätt, men, jag är säker på att det finns en för oss alla! Jag hoppas att ni träffas snart!
2006-01-21

    fina
så vackert...men så svårt...att hitta den unika...själsvännen...
2006-01-20

  Cris
Den var bra!!! Alla ingridienserna måste ju finnas :-)
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP