Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinerier


Ett kommunalt fastighets bolag
Vill hemlighålla sin VD:s lön
Tydligen är den så vidrig
Så provocerande så man törs inte ens
Visa den….
Det finns tydligen en ”ny lag”
Som gör dom rätt till det…





Så Orwell och grisarna åter igen…
VD och de andra svinen…
”skydd åt svinen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO