Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Ung tomhet

Unga ögon tittar in i kameran
blicken är så tom

vad tittar hon på?
tänker jag

Mjuk hud
blänkande hår
en ung friskhet strålar

putande läppar
och
död blick

ingen kontakt med fotografen
ingen kontakt med någon

vem tittar hon på?

Hon tittar bara på sig själv
hon är sitt eget centrum

i hennes värld finns bara hon
hennes tomma blick
och ett par putande läppar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 22:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
medmänskliga tankar som diktarjaget förmedlar, väl iakttaget och förmedlat, ja !
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP