Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Past, Moment and future

Remember the past... but live in the moment,

while keeping your eyes on the future.




Fri vers av Anna svanerud
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 23:21



Bookmark and Share


  dubbelve
Kloka ord, men hur gör man i praktiken? ;)
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna svanerud