Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta och Styrka.

Se min ånger

Se min lycka

Se min smärta

Se min styrka.




Fri vers av Anna svanerud
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 23:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klarskriven utskrikning kring önskan / behovet, om att få sina känslor att bli sedda.
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna svanerud