Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadigt flytande

Den känslan jag hade när jag levde i tomhet
Den känslan jag hade när jag blev nerslagen av mina tankar.
Jag kanske log, men du ska ändå veta att jag grät.
tårar som träffades som kulor på min tröja.
men jag hade ändå mitt hopp, mitt hopp om att allt skulle vända
och se på mig nu,
Jag håller mig stadigt flytande.




Fri vers av Anna svanerud
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-27 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna svanerud