Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All of my moments.

I recently realized that I don't regret a singel moment of my life.
because all of those moments made me who I am today.

I am a pretty good person.




Fri vers av Anna svanerud
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 21:49



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
bra, men för lyckligt
och i mitt fall, inte helt sant
men visst
jag är en god person jag med


för det mesta
2013-08-07

    Dan Myrbeck
Very nice!
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna svanerud