Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta aldrig bort!

När du pratar blir omgivningen tyst
allt jag hör är dig
när du ler är ingenting lika viktigt längre
när du skrattar kan jag andas


när vi får ögonkontakt försvinner alla bekymmer
alla bekymmer förutom ett....
det bekymmer som alltid finns när vi tittar på varandra

det bekymmer att du kanske tittar bort..




Fri vers av Anna svanerud
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-18 22:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må ögona titta åt ditt håll, för alltid
2012-01-24

  Dan Linder
Fin. Kort och kärnfull, ändå väcker den tanken och fantasin. Känns det här formatet bra så fortsätt, du är duktig!
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna svanerud