Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är min tro.


Nu händer helvetet och himmelen.

Jag tror inte på gud
jag tror inte på djävulen
Tror dock på himmelen och helvetet
det är det vi lever i nu, både himmelen och helvetet händer just nu.
det vi gör och säger är vad som avgör om vi lever i himmelen eller helvetet just nu.

ta vara på den tid du har och lev livet på ditt vis,
För ingen vet vad som händer sen.




Fri vers av Anna svanerud
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-27 20:54



Bookmark and Share


  Robin V
Klokt!
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna svanerud