Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag vet inte om jag är ensam eller bara själv.

ser en romantisk komedi
utan tårar i

gråter likförbannat.




Fri vers av ungefär
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-05 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär