Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimmande ögonblick



Glimmande ögonblick
ur mörka ögon
mäter min tid
i dig och mig

en hjärtformad kyss
i förbifarten
oftast i min nacke,
sekundsnabb lycka

din vackra vila kattmjuk
uppkrupen i soffhörnet
får tiden att stanna

mjuka rörelser
med runda höfter,
denna din doft

fyller min dag
och lockar med natten

bebor mina rum
besitter dem
som självklart älskad

Just här
är du mig när
medan tid är

en gåva att minnas
en gång




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-01-05 15:04



Bookmark and Share


  evana
Så nära, mjuk och uppfylld är denna.
2015-02-06

  Siggesdotter
Finaste kärlekspoesi på högsta nivå! Applåd
2013-04-07

  Ninananonia VIP
Underbart... en gåva att njuta ...
2012-01-11

    Kim Eva Pettersson
Varm och kär vardagskärlek. Fin!
2012-01-10

  Järnkatten
Öm, romantisk och alldeles superb :)...
2012-01-06

    Birgersdotter VIP
Så vackert skriven
2012-01-06

  Linda CH VIP
Mycket vackra välformulerade ord till en älskad. Mycket värd att minnas!
2012-01-06

  Ronny Berk
en väl funnen rubrik, väl avpassat till den fina poesin; tycker om ögon som mäter tid; kyssar och nätter som lockar med gåvor av...
2012-01-05

    ej medlem längre
En kärleksförklaring värd en guldstjärna. Ärligheten kan man inte ta miste på
2012-01-05

    ej medlem längre
Smeksamma ord och en ton av ömhet. Gillas högt och rent!
2012-01-05

    ej medlem längre
Jg tycker mycket om din fina text.
2012-01-05

  Armo
Ljuvligt skrivet! Romantisk, sensuell och kärleksfull dikt.
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP