Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2008


Mal Place

ingen jag ser är närvarande
alla inpå framstår som skyltdockor
maten jag äter oavsett krydda
smakar bara som en salt deg

sova är omöjligt
därför är jag alltid trött
prata är onödigt
därför tiger jag

jag är ensam
och kommer så förbli
hör inte hemma någonstans
och betraktar skuggor på distans
mitt namn kommer att bestå
men allt annat suddas ut
alla spår

allt




Fri vers av Maromantic
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic