Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2007


Även Lasse Berghagen Har varit I Helvetet

Allt är inte som det till synes verkar.
Ändå har vi ett behov av att konstatera, titulera och etikettera allt från olika folkslag och växter till mineraler och olika åkommor.
Det viktigaste verkar inte längre vara kunskap, utan mer att tro sig veta.
Vi uppfattar och klargör vår värld efter våra fem sinnen. Detta begränsar oss med all rätt, men kan man verkligen utesluta möjligheter bortom våra ramar? Syns inte det vi inte ser? Låter inte det vi inte hör? Och smakar inte något trots att vi inte har stoppat det i munnen?
Innebär det rättvisa för att en jury är enig i en domstol? Kan alla kineser kampsport?
Nej, allt är inte som det till synes verkar och även Lasse Berghagen har varit i helvetet.




Fri vers av Maromantic
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-05 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic