Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets skugga







I doften

i tonen

bor minnet

reser sig
likt Venus ur askan

ur den djupa glömskan

och jag anar

att glömskan

bara är

minnets skugga










Fri vers av Michaela Dutius
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-05 22:53



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Fint!
Speciellt Venus som reser sig ur askan...vad vill du säga med den bilden?
2012-01-15

  Ninananonia VIP
Ja allt finns nog där ändå i skuggan..
2012-01-12

  Maria T
Fina ord
Minnets skugga
2012-01-06

  anits VIP
Fina rader som berör
2012-01-06

  Maiah VIP
Fint diktat...och snygg illustration
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius