Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragisk kärlek?

Våra handlingar skapar oss till de personer vi är.
Jag undrar vad som gjorde mig tragisk?

För alla talar alla om kärlek.
Medan jag talar om något jag aldrig fick uppleva,
med dig.

Samtidigt inser jag att om min själ skulle brytas upp,
i så många olika sätt, så vet jag ändå meningen i orden:
\"Jag älskar dig.\"




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 678 gånger
Publicerad 2006-01-20 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer