Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har passerat steg 4 och är på väg ut från steg 5. Snälla hjälp mig när jag kommer till steg 7.


Livslust

Reser mig

Trevar efter hand

Faller djupare

Kanyl

Fosterställning


Reser mig

Trevar efter hand

Faller djupare

Pistol




Fri vers av Itsari
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 04:14



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra skrivet
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari