Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ


min själ är bankrutt och
driven i konkurs

mindre värd än
pappret den är
skriven på

försökte ta lån
med den som säkerhet
blev erbjuden 2
och femtio

bläddrar fram
garantibeviset
utgånget för många år
sen

"du kan ringa vår
kundtjänst om du är
missnöjd med varan"

tog upp min telefon
"numret kan inte nås
för tillfället"


jag spydde upp den grå
som betong

lämnade den åt
sitt öde och gick
därifrån













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-06 15:52



Bookmark and Share


  dubbelve
HUR KAN INGEN HA KOMMENTERAT DENNA?!? Du är ett geni! Bara de 5 första raderna skulle vara tillräckliga. Men nej då, här kommer du och slänger dit 20 lika perfekta till! Show-off!
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP