Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vet vem jag är



törs jag tala om det då?




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-06 17:44



Bookmark and Share


    lory
du sätter gränserna mellan ditt inre o yttre..bra!
2012-01-06

  Fredrik P. VIP
Ja, absolut!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST