Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

267. En stjärna



Skuggorna är långa
Det är gryningsskuggan jag ser
den rena skuggan

I skuggan ser jag ett ljus glittra fram
Gryningsljuset
Jag ser ögon som vaknar
djupa brunnar

Så får de då mötas ljuset och källan
Hela rymden tänder en stjärna
som lyser starkt och klart
Ett ljus som ingen död kan släcka
Ett ljus ur liv till liv

Överallt glittrar det fram
När en blick möter en blick
När en hand söker en hand
ett enda Ljus mitt i dagens larm




Fri vers av Maria T
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-06 19:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Måhända ett litet ljus - men ett ljus att orka gå vidare i!
Tack för en underbar text!
2012-01-22

  Bibbi VIP
Gillar detta starkt.
2012-01-08

  Michaela Dutius
En hoppfull och ljus bild målar du!
Tack!
2012-01-08

  walborg
Tack Maria - alltid fokus på det väsentligaste
2012-01-07

    ej medlem längre
jag tycker den är vacker
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T