Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empati

jag beundrar din orubblighet
hur du föds i mig gång på gång
hur när världen tycks krympa framför mig
du ropar din vilja i sång
jag kan tröttna åh lika snabbt
när rösten blir tung att bära
när dörrarna dina rinner i sanden
och drömmarna fastnar i tjära
alltid min stora stolthet
du är min akilleshäl
men dagarna då du tär på mig
så älskar jag dig likväl




Fri vers av Mattias C
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 21:01



Bookmark and Share


  miljas
Detta är väldigt fint. Skickligt komponerat, melodiskt. "hur när världen tycks krympa" är en modig ordföljd, jag är svag för sådant.. Att våga skriva klassiskt utan att det blir mossigt.
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C