Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, hopp och kärlek.

Strosar runt bland tankar här.
Slår mig ner med mina minnen och drömmer mig bort.
Drömmer en dröm som jag gjort ett naivt försök att glömma.
Känner till felen, som ett timglas, sanden rinner.
Törs man önska det man drömmer om, törs jag hoppas?
Eller slösas tiden bort på en fantasi?




Fri vers av Johnny D
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-07 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D