Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skugga runt knuten

Fast ljuset börjar bli starkare nu ligger skuggorna ännu runt knuten.

Livet styrs av någon annan, svagare, än mig.

Men energin är ändå starkare nu, gödd av att ha något eget,
något som bara är mitt. (O alla och ingen vet vad det är)

Håller, håller om.. mmm, men oj allt var bara en dröm
(drömmar återkommer, igen och igen)

Vill känna på känslan, klämma, veta hur allt är nu,
mest av nyfikenhet
(men nästan lika mycket av saknad).

Tänk om en dag fantasin blir sann.
Då kan ljuset i själen fortsätta att tända och släcka hjärtan.




Fri vers av Johnny D
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D