Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens frukt

Vi går till stranden
mot vågornas dans
måsarna som seglar
är vackra där vi står

När vinden river vågen
och sanden känns varm
blir ljuset så gåtfullt
en lek bakom molnen

Långt bortom horisonten
syns segelbåtars fart
kanhända bär de frukten
av kärleken vi söker

Vi går mot klipporna
där sjunde vågen slår
du sjunger där i bruset
om solmogna hallon

Din röst är som sammet
naturlig och med skönhet
budskapet om kärleken
når över havets scener

Vid frihetens vågskvalp
yr skummet som champagne
kanhända ska vi önska
att kärleken kan bära oss

Vi vandrar mot ljuset
ett sken som är förföriskt
där vågorna dansar lätt
är livet ej svårt att förstå

Vid Vattenbrynets sköte
vi smakar kärlekens frukt
tillsammans når vi höjderna
som får oss att känna frid




Fri vers av ULJO
Läst 556 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-07 04:51



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin hyllning till kärleken
2012-01-08

    lory
underbar dikt bravo
2012-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett fint ode
till kärleken
hur den kan
slå till när den
som vi åt samma
håll vill...
2012-01-07

  lodjuret/seglare VIP
En finstämd kärleksförklaring,
kanske något stolt i sitt uttryck.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO