Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst minut


tar en tyst minut
för allt jag vill glömma

först och främst min oduglighet
bristfällig
mitt varande

jag är under all kritik

så värdelös att ingen
ens bryr sig längre
om vad jag gör

utlyser en tyst minut
för mina klavertramp
mina snedsteg
min skadegörelse

för mina begångna fel
som ingen förstår
logikten bakom
minst av alla jag själv

jag håller käften en minut
för att hedra min omvärld

alla dom som har
stått ut med mig

med vad jag gjort
med den jag är

3 minuter av ljudlöshet

3 minuter för mig












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-09 17:17



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"utlyser en tyst minut
för mina klavertramp
mina snedsteg
min skadegörelse"

Ja det var en rolig tanke att leka med.
Applåd och kommentar /Lina
2012-01-14

  dubbelve
En till applåd!
2012-01-11

    Anna B
3 minuter
och en stor jäkla applåd till dig
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP