Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens fönster

Alla har ett ansikte, ett själens fönster
Det talas om ögonen
En konstnär menade att den syns i mungipan
Själen bor på fingertopparna när du rör vid någon
Själen bor i huden, lyssnar och andas
Själen är din tankedans, dina känslors språng mot rymden
Själen söker dig ett hem genom tillvarons rum
Själen lyssnar till djup, till dina rötter
Själens lekfullhet är en gudstjänst inför det stora himmelsblå
Ansikte möter ansikte




Fri vers av Feminaz
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-08 14:26



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fint du skriver..
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz