Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't work


i don't work





that way












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP