Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran i natten

Vem är du
som ser mig när jag blundar

Vem är du
som lyssnar när jag tiger

Mina ögon kisar
genom ett dunkel
rädd för att bli sedd

Jag kniper
och håller min mun stängd
genom dagen
och natten

Vem är du
vars läppar väcker nyfikenhet

Vem är du
som stilla berör mitt hjärta

Jag vill vara orörd
behöver vara oberörd

Men vem är då DU
som nästintill
knäckt min kod...




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-09 00:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2012-01-25

  aol
skulle kunna vara den rätte, bra skriftat vännen
2012-01-09

  Lars Hedlin
En själslig undran
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen