Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

es ist


det är
resterna av salamin
han somnade till filmen
mänsklighetens hyss
att inte orka med

läpptorkan hon
skriver sig levande


det är
de hårda orden
det menlösa sökandet
orsakers referens som
tidslinjen faller platt

gränsen linjen
somliga trillar direkt


det är
det eviga sökandet
efter en egen lycka


hon andas bort
försöker släcka
en illa anlagd brand




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 15:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
est ärom väl
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP