Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny på firman som säljare en helt ny "filosofi"


Snacka om kollision mellan normalt och


Och de hälsade på mej
På varann men det var liksom nåt som fattades
Som att träffa nån eller några, som inte finns
Eller som kanske finns men ändå

De sa ”tjena” och pratade normalt
Men när de snackade med varann så var de annorlunda
Då svarade men med ”hur är det”
Utan med, ”vad har du sålt”

”Tjena läget”
”jodå 15 000 igår”
”ok sa nästa hade 30 igår”
samtidigt så sträckte han fram handen
för det ingick i säljar filosofin

Man sa aldrig hur man mådde
Mer att vad man lyckats med
Presterat sa chefen där
Eftersom det nästan var hans religion så kunde man
Säga ”prästerat” om man ville va lustig
Lusig eller vad man säger




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 07:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skrämmande utveckling.
2012-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr är ju Mamon mångas gud.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO