Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raga Dhamar tãl F dur


Fryskakor med Fiatbandet


Softcountrybandet for i Fiaten upp mot svängen
stjärnpianisten ville stanna vid restaurangen
vi kunde fixa resten medan han förbeställde
basgitarristen tyckte visst att han pep och gnällde
vägrade sakta in och stjärnan fick vackert springa
bakåt för att ta sats och motverka färdriktningen
men han fick visst ge upp och lyda naturens lagar
kompgitarristen teg och led inte den som klagar

Frysapparaten full med kakor och glasspastejer
tunnsmördegsplattor nonstop andra små fina grejer
ändå var trågen fulla smet fanns till tusen kakor
vi kunde stå i timmar sleva och gno och baka
spådamsbabusjkan tyckte att det var kaos i frysen
jag sökte skapa ordning tacka för analysen
småkakor i små lådor bullar i stora backar
fastän det kändes hopplöst aldrig en själ som tackar




Bunden vers av Nanna X
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 09:04



Bookmark and Share


  objekt3
du är grym. du är grym på att rimma. coolt där
2012-01-11

  objekt3
du är grym. du är grym på att rimma. coolt där
2012-01-11

    ej medlem längre
kul att de åkter fiat--man blir ju liksom--nostalgisk--
2012-01-10

    ej medlem längre
ja det är inte lätt eller nådigt--jag är ju kakmonster

själv...
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X