Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sant

min själ

är lika tom

som havet




Bunden vers (Haiku) av Enygma
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-01-20 19:56



Bookmark and Share


  solglimt
Rakt, enkelt, sant och vackert!!
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Enygma