Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle jag älska dig?


varför stör det mig
att du inte tittar
när jag går förbi dig
sneglar åt ditt håll

vad har det tagit åt mig
vi är ju bara vänner
älskar dig så också
inte på någott annat vis

om jag visar att jag gillar dig
eller jag kanske älskar dig
vad säger du då
och varför ler du jusst nu?




Fri vers av Enygma
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-04-21 22:28



Bookmark and Share


  The Chosen One
Jag ler iallafall just nu

Fin text tråkigt att han* inte ser dig som du ser honom

*om det inte är en han ber jag om ursäkt :-)
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Enygma