Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en jävla soppa



människan behöver näring
potatis broccoli lök
buljong morötter


en sparris


tål inte sparris

så jag lägger i smör
grädde
sparris

det börjar bubbla i magen
jag mår illa
men det är så gott

lovar varje måndag
bort med grädde och smör
och sparris

jag vill men

men det är så gott
ett glas vin
dricker jag tll soppan

kanske två, tre glas, det är så gott




Fri vers av Christine Sabel
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-10 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Joie de vivre !
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel