Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raga Dhamar tãl Ciss dur


Flickskola



Flickskolejobbet märkligt alla i samma kläder
skoluniformer röda rockar i alla väder
namnunderlaget svårtytt hette de alla lika?
svåröverskådligt var det fast jag vart där en vecka
dramakunskapen bad mig använda kurragömman
regelförnyad blev den medel mot förnamnsglömskan
samarbetsleken tillgick genom att varje flicka
namnanropade nästa som då dök fram ur fickan
startanvisningen gav jag flickan som satt i mitten
namnförfrågningen vände dock hela midevitten:
flickskoleleven hette Christian Alexander
skrattsalvorna de spred sig fnissade med de andra

Skolförvaltningen kunde knappast mig särskilt klandra
arbetsombytet parken leka och ut och vandra




Bunden vers (Annat versmått) av Nanna X
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-11 09:19



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Så lika så, de rimmade nog på varandra, i alla fall Alexandra :-)

Gillar hur de dök fram ur fickan när de fick förfrågan - dessa flickor ingick tydligen i en större uniformsrock?!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X