Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig under min hud. Där är vi trygga.


En hormonell förströelses livsviktighet

Mina pubertala sockervaddsdrömmar
fräts sönder av ammoniakens ångor
tillsammans med min kärlek
och alla dina svek
de som aldrig riktigt har existerat,
utan kapslats in i fotoalbumens glömska.
Låt oss svälja ammoniaken,
och tillsammans riva alla illusioner
Ty du har redan rivit
alla mina yttre försvar.




Fri vers av Sanne
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-20 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanne