Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt delirium i dina ögons grå havsdimma.

När du lade din hand på min bröstkorg,
så förrådde mitt svekfulla hjärta mig.
Det slog likt ett fångat djur,
en insekt i en glasburk.
Det avslöjade en längtan,
att frigöra sig ifrån min kropp
och omfamna dig.
Men det förblev instängt
inuti sitt fängelse av revben.
Ty ditt hjärta, är inte mitt att få,
och mitt hjärta är oförmöget att ge.




Fri vers av Sanne
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanne