Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rite de passage

Upplysta av röken,
belysta av värmeljusen,
besjälade av varandra,
satt vi, klädda i andrahands-trasor
och röntgade varandra
med dimhöljda blickar.
Våra tunna sköra själar
låg uppfläkta i rummet
nakna och uppsprättade
likt offerdjur,
som vi festade av
tills allt var slut,
Sedan ritualdansade vi
resten av natten
till oregelbundna psykedeliska takter.
Ett spektrum av ögonblick,
trandencerat till evighet.




Fri vers av Sanne
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanne