Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fusion

Jag samlade in,
alla de pärlemorsskimrande tårar
som du grät om nätterna,
i skira små glasflaskor,
och en efter en
drack jag dem.
Därför att jag önskade,
så gärna
att jag kunde vara lika uppfylld
av vadsomhelst,
som du var av dina sorger.




Fri vers av Sanne
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 18:40



Bookmark and Share


  absintum
Snyggt bildspråk av som jag läser in fara för skadlig lik eller smått
levandegiltighet eller nått i den stilen
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sanne