Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kammeratens kamerat

snö från en grå himmel
det mesta stannar här
fyra väggar inget mer

jag gjorde sängen
sparade på någonting
sådde blommor i
huvudet


allting förlegat
allting för att
ett två samtal
utan svar


jag är
någons polares polares polare
hon som står bredvid
han skriker tja
stoppsignalen tåget


emellan fyra väggar
när ingen hör
kan han tänka sig


för mycket grönt
och obesvarat
som att likna
när ingenting



oviljan kom över
mina frön var slut
jag fick inga fler
välkommen hem


de tomma faten
det enkla valet
jag erbjuder
en


han skojar bort
stryper ett hjärta
som


det mesta stannar här
du tvättar dig ren
från doften av






















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-12 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP