Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlämnad

Vet du hur det känns?
När du blir efterlämnad
Lämnad av vänner
Lämnad av familj

När folk du bryr dig om
vänder andra kinden till

Utstött

Efterlämnad som avföring
Som någonting katten släpat in

Utkastad igen

Efterlämnad

Vet du hur det känns?

Om du inte vet
Lämna ingen till sitt öde
Det funkar inte alltid
Folk går söner

Vet du hur det känns?

Att gråta sig själv till sömns varje natt
Att sitta och skaka
för att du inte vet vad du ska ta dig till

Vet du hur det känns?

Att inte ha någon att prata med
Att inte ha någon som står där och ser på dig
som om du vore den enda flickan i världen

Vet du hur det känns?

Att alltid bli trackasserad för att du anser
att den där personen bredvid dig
lika väl hade kunnat vara en hon som en han

Vet du hur det känns?

Att alltid sitta där ensam på en parkbänk med din musik
Att inte ha någon att sitta med
Att inte ha någon att sjunga med
Spela en visa med

Vet du hur det känns?

Att inte ha någon att skriva med
Att inte kunna ha någon att visa ditt verk för
Att skriva ensam på ditt rum

Vet du hur det känns?

Att vara den enda kvar

Vet du hur det känns?

Att vara efterlämnad




Fri vers (Spoken word/Slam) av Penslar
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar