Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta ord i hela meningar

Panik

Ångest

Skrik

Bleka ansikten

Blod

Ärr

Skrik

Hjärtan

Trasiga

Mer

Trasigt

Fallet

Söndrigt

Allt

Helt

Halvt

Och inget


Min hjärna




Fri vers av Penslar
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-12 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar