Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte sova ensam

Jag saknar något jag aldrig har haft,

fantiserar om någon jag beundrat på nära avstånd...

för även om vi aldrig ens har delat täcke

är det dina lugna sömnandetag jag vill känna mot min hud

 

Det är inte mer komplicerat än så.




Fri vers av RD_
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-13 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RD_