Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovanligt vanlig morgon fredag den 13



inne i grottan
levde ett troll

väggen var full av mossa

en tidig morgon
vaknade trollet av en tanke
nu lyser ängarna av sommarens alla blommor

trollet gick ut i solen
en bubblande glädje av tacksamhet
i bröstet, ända ner i tårna

trollet sköljde sitt trötta ansikte
med kallt vatten från bäcken

detta var en morgon att minnas




Fri vers av Christine Sabel
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-13 07:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, tycker om den här
2012-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Kom även att tänka på låten "Ovanligt Vanlig Tjej" med Quiet från Gävle.
2012-01-13

  Larz Gustafsson VIP
"Trubbel"...?

Så där tänker jag ibland. T ex varma junidagar. "De här dagen ska jag minnas i november..."
2012-01-13

  Arne Ugglemosse
Hoppas att trollet inte blev för besviket att det fortfarande är vinter denna otursdag. Bara solen lyser!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel