Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "nygammal, konkursmässig bank" har drabbat oss sedan 2006..... , den syns INTE i de officiella budgetssiffrorna men den märks när verkligheten kommer ifatt....


"Ebberöds Alliansbank ! "

Ebberöds Alliansbank

Sänker skatten och
drar in på anslagen

Djuren plågas när
veterinärerna inte
åker ut när de
borde

Polisen lägger ned
"bagatellbrotten" (¤)
no money !

SJ går på knäna
ingen ljusning
tågen står
mer än de går

Vägverket har inte råd
för lite stöd
farliga vägar kvar
OND bråd död !

Privatiserade äldreboenden
sparar på de
gamla
ansvariga statsråd om
åtgärder mest
svamla
hur många FLER ska dö ?
VARFÖR ska de gamla få "spö" ?

Vakna upp nu Medelklassen !
KATASTROFEN lurar i vassen !
Nyval MÅSTE snart ske !
Ebberöds Alliansbank går på sné !
Med "bankdirektör Fredrik" i spetsen
fortsätter de nedrustningshetsen !
och det slår BARA på oss där nere
NÄR ska Ni, "däruppe", se´re ?
för en dag kan Ni va´DÄR
om jobbet ryker: "TÄNT va´re här" !
DÅ NI sitter där i skiten
får den allra sämsta biten.....

Låt oss byta till det andra gänget !
DE kan ändra på det sjuka "svänget" !
för DE vill ändra på fördelningen
FINANSIERA hela "avdelningen"........

(¤):"Bagatellbrotten" : Lågbestraffade kriminella handlingar som snatterier, ringa misshandel, hot, förtal ,stöld och inbrott...






Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 13:01



Bookmark and Share


  aol
en kuslig sanning tränger , bravo Mats
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska