Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mina torkade blommor

mot utgången
livet är som ett arvegods
de andra fick
den dyraste delen av
servisen



någon kallar dig galen
det är tusen år senare
ekot i en sval grotta
det kommer till dig


du vill ha något
en miljon en bil
sedan skall du köra
med handbromsen i


han skrev sig döden
eller var det tvärtom
i de andras fotspår
i skåran av



som det ekande ljudet
kanske är det vatten
rinnande rinnande
pärlar sig små runda
pärlor


och där är en vilsen hund
helgens chips helgens
alla vitser och lovord


och som hon bölar
när andra syr klänningar
i vitt och skira tyger


mot utgången ingången
och mamma plockar blåklint
på en äng för längesen.











Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-17 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP